skip to Main Content
Belasting Advies

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning bij een vraag rond uw belastingen? Graag adviseer ik u over lastige fiscale vraagstukken. Schiet mijn kennis te kort, dan biedt mijn netwerk uitkomst. Zo kunt u weer – onbezorgd – ondernemen.

Belastingaangiften

U wilt niet teveel afdragen, maar ook geen naheffing ontvangen. Anneke Touwen is zelf ook ondernemer en kent de aftrekposten en andere fiscale regelingen waarvan u als ondernemer kunt profiteren. Wanneer uw boekhouding netjes op orde is zijn de belastingaangiften eenvoudig in te vullen. Zo betaalt u als Amelander ondernemer nooit teveel en voorkomt u vervelende naheffingen.

Financiƫle Administratie

Voor veel ondernemers is de boekhouding niet de favoriete bezigheid. Gelukkig vormt Anneke Touwen een aangename uitzondering op deze regel. Met kennis van zaken en liefde voor het vak zorgt ze dat uw financiele adminstratie op orde is.

Toeslagen

U kunt niet alleen geld besparen door een goede belastingaangifte, maar ook door gebruik te maken van de beschikbare toeslagregelingen. Hiervan zijn de bekendste de huurtoeslag, de zorgtoeslag, het kindgebonden budget en de kinderopvangtoeslag.

Waarom Kies Ik Mr. Anneke Touwen?

Papierwerk uit handen

De kans is groot dat u op Ameland werkt in de toeristenbranche. Dat is hard werken. Genoeg zaken dus waar u niet te veel tijd aan wilt besteden. Bijvoorbeeld uw administratie en belastingaangiften. Maar het moet natuurlijk wel op orde zijn. Anneke Touwen neemt u deze zorgen graag uit handen. Zodat u tijd en geld over houdt om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Fiscaal jurist
Juridische ondersteuning
Financiele administratie
Belasting advies
Belastingaangiften
Back To Top